5. 10. - 6. 10.2017

Chutě podzimu - degustační menu Tomáše Levého

Tomáš Levý pochází z Krkonoš. Zkušenosti sbíral v restauraci Infinity s populárním klubem, Kampa parku na Letné a stál u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která se pyšní michelinskou hvězdou. Poté působil ve vyhlášeném moravském podniku Café Fara a nyní pracuje jako externí šéfkuchař a konzultant v několika restauracích napříč Českou republikou.

Vyberte si z termínů čtvrtek 5. října ve společenském sále nebo pátek 6. října v naší restauraci U Mlynáře vždy od 18 hodin. Cena šestichodového degustačního menu je 1 190 Kč.

  • "Mi cuit " zauzený pstruh, merlík, mandle a kvásek
  • Kohout na víně v chlazené formě 
  • Dýně, slanina, kachní játra a pepř 
  • Jehně z Rudimova, lilek, fenykl, hořčice a papriky
  • Kančí hřbet a koleno, topinambur, zelí a černý česnek 
  • Koblížek, rakytník,mražený jogurt

K menu je možné zakoupit párování s víny pod taktovkou našeho somelliéra Filipa Tomáštíka v ceně 390 Kč.

Obdarujte své blízké gurmánským zážitkem. Rádi vám připravíme dárkový poukaz pro tuto událost.

Rezervujte si místo včas emailem na vendula@uslamy.cz nebo telefonicky na čísle 608 092 092.


Těšíme se na vaši návštěvu,
tým Mlýna vodníka Slámy


Created in ARSYline.cz

Warning
Close