19. 4. - 19. 4.2019

PRAHA v Háji

Srdečně vás zveme na degustační menu do Mlýna, které proběhne ve spolupráci s restaurací Eska ze sítě Ambiente. 

Pod rukami dvou skvělých kuchařů vznikne 8chodové degustační menu, aneb jak to vypadá, když se Praha ocitne v Háji.

Martin Makovička - šéfkuchař Mlýna vodníka Slámy

  • našeho Martina jistě již dobře znáte a můžete se tak těšit na další degustační menu plné českých surovin a doladěných chutí.

Ondřej Němec - zástupce šéfkuchaře Esky

  • Ondra do Prahy přišel z Moravy, byl rovněž součástí našeho Mlýna vodníka Slámy a my jsme rádi, že opět na chvíli spojíme síly. Než však šel do Prahy, odskočil si na chvíli do italských Alp. Odtud si přivezl lásku k severoitalské kuchyni, jejíž jídla rád připravuje dodnes.
  • Kromě těstovin je velkým fanouškem české kuchyně. 

Užijte si večer - hezky slezsky česky ve Mlýně:

  • Kedluben, sýr, ředkvička
  • Topinambur, tvaroh, mák
  • Sumec, fazole, špek
  • Celer, houby
  • Kachní srdce, kapusta, bobuloviny
  • Jehně, pórek, brynza
  • Hovězí žebro, čirok, petržel
  • Rakytník, pivo, zakysaná smetana

Cena degustačního menu - 1490 Kč/osoba.
Začátek od 17hodin.

Menu bude možné doplnit o vinné párování dle výběru vinařství Hugo Domaine:

  • VOC Pálava 2012
  • Chardonnay Kollwentz Leithakalk
  • Atzberg Steilterrassen 2016 Gruner Veltliner
  • Pinot Noir Domaine Eisgroub Numeri 500
  • Merlot Domaine Eisgroub
  • St. Laurent Umathum
  • Kollwentz Zweigelt Folligberg
  • Cremant de Vinselekt Pinot Chardonnay
  • Cena 890 Kč/osoba

Rezervace na tel. 724 803 462 nebo e-mailu uslamy@uslamy.cz.

Těšíme se na vás!
Tým Mlýna vodníka Slámy

Created in ARSYline.cz

Warning
Close