Sezónní menu

24. 4. - 6. 5. 2018

Kuchařský tým pro vás pravidělně sestavuje nové sezónní menu. Přijďte ochutnat!

Menu podáváme každý den kromě pondělí od 11:00 do 20:00 hodin, v pátek a sobotu pak v prodloužené otevírací době 11-22:00 hodin, a v neděli 11-20:00 hodin.


Předkrmy

Burrata, rajčata, olivy, pečivo (1,3,7) 129 Kč
* Tartar z tuňáka (1,3,4,6) 205 Kč

Polévky

* Kukuřičný krém, chilli, popcorn (7,9) 75 Kč
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1,3,7,9) 59 Kč

Hlavní chody

Jehněčí ossobuco z farmy Rudimov, mrkev, špenát, brambory (7) 320 Kč
Risotto s kopřivou (7) 160 Kč
Vepřová líčka, koprový veloute, brambory s máslem a pažitkou (7,9,12) 210 Kč
* Salát s flank steakem, avokádo, sušené rajče (7,10) 260 Kč
Kuřecí supréme, červená čočka, zelenina (7,12) 189 Kč
Plátky z telecí kýty s omáčkou z vína Marsala (1,9,12) 229 Kč
Ryba dle denní nabídky šéfkuchaře (alergeny u obsluhy)
Maso z farmy Klouda - cena včetně přílohy a omáčky
300 g Vepřový T-bone steak 289 Kč
500 g Hovězí I-bone steak 690 Kč
300 g Hověží Rib-eye steak 525 Kč

Dětské

Buchtičky s krémem (1,3,7) 85 Kč
Kuřecí řízek z farmy rodiny Němcovy, opečený brambor, kompot (1,3,7) 115 Kč

Deserty

Hrášek, mrkev, kukuřice, máta (7) 75 Kč
* Bílý chřest, černý sezam, bílá čokoláda, pomeranče (3,7,11) 105 Kč

Rozšířili jsme pro vás nabídku vín, nechejte si doporučit víno k vybranému pokrmu.

* Doporučení šéfkuchaře na degustační menu je označeno hvězdičkou. Cena 590 Kč/osobu (menu nelze kombinovat).

Těšíme se na Vás

Výpis alergenů

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši

Created in ARSYline.cz

Upozornění
Zavřít