Sezónní menu

15. 2. – 25. 2. 2018

Kuchařský tým pro vás pravidělně sestavuje nové sezónní menu. Přijďte ochutnat!
 Menu podáváme ve čtvrtek v době 11-20.00 hodin, pátek a sobotu pak v prodloužené otevírací době 11-22.00 hodin, v neděli 11-20.00 hodin.


Předkrmy

* Křupavý hovězí tataráček, majonéza, brokolice 125 Kč
Makrela, rajčata, citron, ciabatta 105 Kč

Polévky

* Tomatová polévka, bazalka, parmezán 65 Kč
Česneková polévka, uzené maso, vejce 59 Kč

Hlavní chody

* Hovězí svíčková, bramborový placek, vejce, tvarůžek, hořčice 435 Kč
Porchetta, domácí chléb, křen, jablko 215 Kč
Kuřecí roláda z farmy Němcovy, mrkev, řepa, grenaille 205 Kč
* Raviola z pečeného celeru, česnekovo-bramborová kaše, parmezán 145 Kč
Telecí Cordon Bleu, zelenina na másle, salátek 265 Kč
Maso z farmy Klouda - cena včetně přílohy a omáčky
330 g Vepřový T-bone steak 249 Kč
500 g Hovězí I-bone steak 699 Kč
200 g Hověží Rib-eye steak 350 Kč
200 g Hovězí Sirloin steak 320 Kč
200 g Hovězí svíčková 530 Kč
600 g Hovězí T-bone steak 990 Kč
Ryba dle denní nabídky šéfkuchaře (alergeny u obsluhy)

Dětské

Kuřecí řízek, opečený brambor, kompot 115 Kč
Zeleninové lasagne 105 Kč

Deserty

* Žemlovka 79 Kč
Jahody, mascarpone, amaretto 79 Kč

Rozšířili jsme pro vás nabídku vín, nechejte si doporučit víno k vybranému pokrmu.

* Doporučení šéfkuchaře na degustační menu je označeno hvězdičkou. Cena 720 Kč/osobu (menu nelze kombinovat).

Těšíme se na Vás

Výpis alergenů

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši

Created in ARSYline.cz

Varování
Zavřít