Vážení příznivci špičkové gastronomie,
dovolte nám vás pozvat na italské dny U vodníka Slámy ve dnech 7. – 9. 8. 2014.
Pro tuto výjimečnou příležitost jsme si pozvali někoho mimořádného, a to michelinského šefkuchaře Gabriela Felicianiho. Feliciani je totiž kuchař perfekcionista s egem v nadživotní velikosti, který po desetiletí piloval své schopnosti v evropských i zaoceánských restauracích, včetně podniků oceněných nejvyšší gastronomickou metou - třemi hvězdičkami od průvodce Michelin. Tento rodák z Abruzza se dle vlastních slov naučil řemeslu v podnicích upřednostňujících francouzskou kuchyni, ovšem pravou inspiraci hledá v nesčetných regionálních receptech rodné Itálie. Gabriele studoval v rodné Pescaře, a poté za kuchařským uměním procestoval svět. Vařil ve Španělsku (Ibiza, Barcelona a Madrid), Francii (Cannes, Nizza, Grasse a Roxeille), Itálii (Enotheca Pinchiorri Florencie, Le Calandre Padova), v Anglii (Ristorante Toto v Cambridge) nebo v restauraci Adlon v Berlíně a v mnoha dalších.
Díky svým kulinářským dovednostem se stal šéfkuchařem Evropy Jeaune Restauraters de Europe and Master cours di federation coucic. Otevřel restauraci v Mnichově se jménem Gabriele a zároveň dělal poradce dalším restauracím v Petrohradě, Berlíně a Zurichu.
Přijměte naše pozvání a ochutnejte speciality tohoto jedinečného šéfkuchaře s chutí a vůní Itálie v jedinečném venkovském prostředí areálu mlýna U vodníka Slámy.
Můžete se těšit na domácí rajčata od mistrovy maminky, šafrán, lanýže, čerstvé ryby přímo z Itálie, krevety a mnoho dalšího. Mistr miluje překvapovat své hosty a slibuje připravit to nejlepší z jeho kuchyně. Veškeré suroviny včetně ryb si nakupuje šéfkuchař přímo v Itálii, aby zaručil tu nejvyšší kvalitu a čerstvost.