Sezónní menu

Kuchařský tým pro vás pravidělně sestavuje nové sezónní menu. Přijďte ochutnat!

Menu podáváme ve středu a čtvrtek od 11 do 20 hodin, v pátek a sobotu pak v prodloužené otevírací době do 22 hodin, a v neděli do 20 hodin.


Předkrmy

* Trhaný salát, kozí sýr, vlašské ořechy, pórek (7,8) 129 Kč
* Křepelka, petržel, pistácie, víno (8,7,12) 159 Kč
Paštika, brusinková pěna (7,12) 95 Kč
Jelen, rakytník, ovčí sýr (7) 149 Kč

Polévky

* Kulajda (3,7) 79 Kč
Hovězí vývar, domácí nudle (1,3) 65 Kč

Hlavní chody

* Jelení hřbet, jelito s lanýžem, grenaille, kukuřice (1,7,12) 489 Kč
Vepřový T-bone, višně, konfitovaný brambor, cuketa (7,12) 309 Kč
Kachní stehno, červené zelí, knedlík (1,3,7,12) 269 Kč
Telecí řízek, šťouchaný brambor, okurkový salát (1,3,7) 269 Kč
Kuřecí supréme, petržel, bramborové suflé, gorgonzola, hrušky (7,12) 219 Kč
Vepřové líčka, koprová omáčka, kaše (7,9) 209 Kč
Ryba dle denní nabídky šéfkuchaře (alergeny u obsluhy)

Dětské

Kuřecí řízek z farmy rodiny Němcovy, šťouchané brambory (1, 3, 7) 105 Kč
Krupicová kaše se skořicí, zmrzlina (1,7,8) 85 Kč

Deserty

* Dýňový tart, citrusový crème fraîche (1,3,7) 79 Kč
Pomeranč, karamelizovaná bílá čokoláda, koření, Cointreau (1,3,7) 129 Kč

Rozšířili jsme pro vás nabídku vín, nechejte si doporučit víno k vybranému pokrmu.

* Doporučení šéfkuchaře na degustační menu je označeno hvězdičkou. Cena 840 Kč/osobu (menu nelze kombinovat).

Těšíme se na Vás

Výpis alergenů

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši

Created in ARSYline.cz

Upozornění
Zavřít