Šéfkuchař Martin Makovička

S radostí vám představujeme našeho šéfkuchaře Martina Makovičku.

Martin k nám dorazil až z Třeboně, kde vyrůstal a byl součástí vyhlášené restaurace Šupina a Šupinka. Prošel restauracemi Ambiente, Grand Cru, nasbíral zkušenosti v zahraničí ve Vancouveru a Dublinu a nyní tvoří jedinečný koncept společně s námi ve Mlýně vodníka Slámy.

Mezi jeho záliby patří jídlo, tanec, hudba, jídlo, cestování, televize, jídlo, rodina, jídlo a kamarádi.

A tak se můžete těšit na české a kvalitní suroviny, sezónní menu, sladkovodní ryby, zvěřinu, domácí pečivo a skvělý signature - kachnu pro dvě osoby s variací příloh.

Věříme, že naše nadšení bude vaší radostí.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Výpis alergenů

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši

Created in ARSYline.cz

Upozornění
Zavřít