2. 3. - 2. 3.2017

Rybí speciály

Není nad čerstvou a skvěle připravenou rybu na talíři a její přínosy pro lidské zdraví.

Přijďte si vychutnat české ryby i mořské plody a ochutnejte úpravu z rukou našeho šéfkuchaře Petra Žurka.

Můžete se těšit nejen na rybí speciality, ale i na otevírání ústřic a povídání s našim sommelierem Filipem Tomáštíkem.

Ochutnejte ústřice, střenky, mušle sv. Jakuba, chobotnici, mořského vlka, candáta, slávky nebo tresku. Více informací k připravovanému menu naleznete v příloze.

Doporučujeme rezervaci míst na tel. 724 803 462.

Srdečně vás zveme na příjemný a chutově barvitý podvečer.

Tým Mlýna vodníka Slámy


Created in ARSYline.cz

Upozornění
Zavřít