16. 3.2017

Řízkové speciály

S radostí a chutí se pouštíme do další speciálky a přinášíme zpátky vaše oblíbené řízkové speciality.

Tentokrát budeme smažit řízky kančí, telecí, vepřové či jehněčí. A pro vás, kteří máte raději rybu než maso, budeme mít pstruha po mlynářsku

Novinkou bude možnost kombinovat řízky s různými přílohami dle vašich chutí.

K tomu všemu bude připravena degustace pálenek našeho oblíbeného Žufánka. Přijděte a vyzkoušejte kombinaci řízku se slivovicí, hruškovicí, rynglovicí, meruňkou nebo jinou ze skvělých pálenek, kterou vám představí náš tým. 

Srdečně vás zveme na podvečer s vůní řízků a se špetkou hravosti - čtvrtek 16. 3. 2017 od 17:00.

Menu přineseme již brzy.

Doporučujeme rezervaci míst na tel. 724 803 462.

Těšíme se na vás!

Tým Mlýna vodníka Slámy

Created in ARSYline.cz

Varování
Zavřít