24. 3.2017

Menu na večer s wagyu

Dorazila nám první várka masa na degustační večer s wagyu, který se bude konat ve čtvrtek 30. 3. 2017 a jsme nadšení.

Přijďte okusit tento diamant mezi masy, japonské wagyu se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním a zaručuje tak skvostný chuťový zážitek.

Již jsme vytáhli první kousek k degustaci a že se po něm jen zaprášilo:)

Shlédněte video ochutnávku z přípravy a pozvánku v podobě degustačního menu na tento tematický večer:

  • Japonské wagyu, plemeno Japanese Black, část vysoký roštěnec, farma Kagoshima, kvalita a5+ 
  • Vepřová kotleta z přeštického plemene z farmy rodiny Němcovy v Bio kvalitě
  • Jehněčí ossobuco z farmy Rudimov, plemeno Rommey March v Bio kvalitě
  • Hovězí jazyk, Hovězí svíčková, Uzený hovězí tatarák, vše z farmy Rudimov, suché zrání 28 dní, plemeno Abardeen Black Angus
  • Kuřecí supréme z farmy rodiny Němcovy v Bio kvalitě

Rezervujte si svá místa na tel. 724 803 462.

Těšíme se na vás!

Tým Mlýna vodníka Slámy

Created in ARSYline.cz

Varování
Zavřít